JustHost-Αξιόπιστη φιλοξενία σε προσιτή τιμή

Ακριβώς υποδοχής είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική φιλοξενία ιστοσελίδων εταιρεία που προσφέρει υψηλές επιδόσεις και τους χρόνους απόκρισης των υπηρεσιών. Έχουν ένα πλούσιο πακέτο web hosting, γεμάτη με μια σειρά από εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν απεριόριστα hostings τομέα, εντελώς δωρεάν διεύθυνση τομέα, απεριόριστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, άπειρες e-mail λογαριασμούς κλπ? Υποστήριξη για μια σειρά CGI / βάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων (αλλά δεν περιορίζονται σε) MySQL, PHP, Perl , Python, Ruby on Rails? πρόσβαση σε μια τεράστια χωρίς χρέωση σενάρια ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης? υποστήριξη για τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ένταξης (όπως το Joomla, Drupal)? πολλές δυνατότητες πολυμέσων, όπως η υποστήριξη βίντεο και ήχου? εντελώς δωρεάν καροτσάκια, εγκαταστάσεις ασφαλείας (τεχνικές κρυπτογράφησης PGP) για ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και άλλες λειτουργίες της τεχνολογίας.

Όλα τα παραπάνω έρχονται για μια πολύ λογική τιμή. Υπάρχουν διάφορα ελκυστικά ακριβώς κουπόνι Κώδικες υποδοχής, JustHost Εκπτωτικό κουπόνι και μόλις κωδικούς έκπτωση υποδοχής διαθέσιμο σε αυτήν την αναθεώρηση JustHost καταστεί δυνατή η περαιτέρω μεγαλύτερη εξοικονόμηση μετρητών.

Από την αρχή, ακριβώς υποδοχής έχουν ήδη παράγει το τέλειο web hosting εμπειρία, και η πλατφόρμα με ένα κοινό στόχο: να παραδώσει μια αξιόπιστη υπηρεσία. Έχουν συνήθως μια εύρωστη υποδομή που προσφέρει υψηλές επιδόσεις, και παράλληλα έχουν αξιολογηθεί μεταξύ των καλύτερων εξετάζει κορυφή βαθμού ικανοποίησης των πελατών τους. Οδήγηση σε αυτές τις πτυχές, Ακριβώς υποδοχής εγγυάται την υψηλή ποιότητα web hosting εμπειρία ή μετρητά σας πίσω. Αυτό Απλά αναθεώρηση Host παίρνει μια λεπτομερή ματιά στο τι είναι εγγυημένη από Just υποδοχής.

Αξιοπιστία
Ακριβώς υποδοχής είναι αφιερωμένο στην παροχή ενός ασφαλούς και αξιόπιστη web hosting περιβάλλον. Έχουν χρησιμοποιηθεί μια σειρά Quad Servers επεξεργαστή, UPS Power Back-up γεννήτριες και OC-96 Σύνδεση Backbone να παραδώσει τη μέγιστη αποδοτικότητα για τις ιστοσελίδες των πελατών τους. Θα έχεις ένα καταρτισμένο και έμπειρο ομάδα στα κέντρα δεδομένων τους που παρακολουθεί συνεχώς το σύστημα του δικτύου για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχουν διαταραχές στην υπηρεσία. 24/7 δίκτυο παρακολούθησης τους βοηθά να εξασφαλιστεί ότι, αν κάποιο πρόβλημα δεν προκύψει, να απευθύνεται άμεσα. JustHost διακομιστές χρησιμοποιούν μια σπονδυλική στήλη ήχο να εγγυηθεί μεγαλύτερη ταχύτητα και up-χρόνου για κάθε ιστοσελίδα που φιλοξενείται στους διακομιστές τους.

Anytime Cash Back Εγγύηση
Ακριβώς υποδοχής εγγυάται την απόλυτη ικανοποίηση σας ή επιστροφή των χρημάτων σας. Αν εν πάση περιπτώσει, να επιλέξει να τερματίσει το λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή Ακριβώς υποδοχής θα επιστρέψει τα χρήματά σας για το υπόλοιπο της περιόδου σας, να πάρει έξω εγκατάσταση και τέλη καταχώρησης domain name, (αυτό είναι επειδή ακριβώς υποδοχής επιβάλλει ένα κόστος για αυτές). Μπορείτε, ενδεχομένως, μπορούν να απαιτήσουν τα χρήματά σας πίσω, αν πιστεύετε ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους.

Αληθινοί Άνθρωποι
Απλά Host εγγυήσεις ότι θα είναι πάντα προσβάσιμο από τους πελάτες τους και όταν επικοινωνήσετε μαζί τους πάνω από το τηλέφωνο, θα έχετε να μιλήσετε με ένα πραγματικό ανθρώπινο ον, κάποιον που μιλάει αγγλικά και κάποιος που θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας, ασχολούνται με τα θέματα σας και να σας βοηθήσει να λύσει τα προβλήματά σας. Η υπηρεσία παρέχεται υποστήριξη 24/7. Πελατών τους υπαλλήλους φροντίδας είναι εξαιρετικά ζεστό και φιλικό και εκπαιδευμένο για να αναλάβει τη φροντίδα των προβλημάτων σας και γενικά βάζουν το καλύτερο πόδι προς τα εμπρός για την ταχεία ψηφίσματα για όλα τα θέματα που σας.

Τηλέφωνο & E-mail Υπηρεσία Υποστήριξης
Ακριβώς υποδοχής εγγυάται ότι κάθε φορά που προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους, θα παραλάβετε το τηλέφωνο και να απαντήσει σε e-mail σας αμέσως, και σε ένα ευχάριστο, διακριτικός τρόπο. Τηλεφώνου τους και τις υπηρεσίες επαφών είναι αρκετά αξιόπιστη και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ιδιαίτερη δυσκολία σας θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα από τους εμπειρογνώμονες του κλάδου και καλύτερους επαγγελματίες.

Κάθε webmaster που αναζητούν έναν προμηθευτή web υποδοχής αντιλαμβάνεται ότι η αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων και ανώτερη υποστήριξη πελατών είναι δύο από τα πιο βασικά στοιχεία ενός web υποδοχής θα έπρεπε να παραδώσει. Αυτά είναι τα βασικά σημεία της συν Ακριβώς υπηρεσία υποδοχής. Κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών φιλοξενίας, εξαιρετικά χαρακτηριστικά, την αξιοπιστία, την οικονομική τιμή, φανταστική υποστήριξη πελατών – όλα αυτά κάνουν αξίζει κάθε δολάριο που δαπανάται για Just υποδοχής υπηρεσία φιλοξενίας.