FatCow web hosting και εκπτώσεις κουπόνι κώδικες

Εάν επιθυμείτε να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί σε απευθείας σύνδεση και την αναζήτηση για μια φιλοξενώντας εταιρεία που θα κάνετε πιθανώς καλύτερα με, πηγαίνουν μέσω αυτής της επανεξέτασης FatCow πρώτα. Στην παρούσα ανασκόπηση FatCow φιλοξενία μας, θα δούμε μια λίστα από τα προσιτή τιμή, την αξιοπιστία, τις υπηρεσίες και λειτουργίες, καθώς και άλλες πληροφορίες σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρονται φιλοξενία ιστοσελίδων από FatCow φιλοξενία. Πρέπει επίσης να παρέχουν μεγάλες προσφορές προώθηση FatCow – κουπόνι FatCow και προσφορές με έκπτωση FatCow σε αυτό το site. Ελέγξτε έξω αυτό το ανεξάρτητο και δίκαιη web hosting FatCow επανεξέτασης που αναφέρονται παρακάτω για όλα αυτά.

FatCow μεταφέρει σε μια φανταστική κατάσταση στην online επιχειρήσεις web hosting υπηρεσία κόσμο ως ένα webhost με αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία, καλή τιμή κόστους, εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης πελατών και εκπληκτικά χαρακτηριστικά. FatCow ιδρύθηκε το 1998 και έχει επεκτείνει μετά από αυτό όχι μόνο στην πελατειακή βάση, αλλά επιπλέον έχουν δημιουργήσει μεγάλη φήμη και έχουν πλέον μετατραπεί σε πιο αναγνωρίσιμη μάρκα στην βιομηχανία.

Web Hosting Χαρακτηριστικά
FatCow προσφέρει τα φορτία των απεριόριστες δυνατότητες με τα σχέδιά τους, τα οποία περιλαμβάνουν απεριόριστη εύρος ζώνης, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστο ποσό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους λογαριασμούς απεριόριστο αριθμό των domains που φιλοξενούνται και βάσεις δεδομένων MySQL.

Παρέχουν πολλές εντελώς δωρεάν e-commerce λύσεις ως εκ τούτου ενδυνάμωση των αγοραστών για την κατασκευή on-line ιστοσελίδες για ψώνια με την επιλογή της καροτσάκια, PayPal και πιστωτικές κάρτες με βάση το plug-in και να διαφυλάξει την ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας μια κοινή SSL. Επιπλέον, υποστηρίζουν γρήγορη δημιουργία τρίτες εφαρμογές κόμμα για τη δική σας ιστοσελίδα.

Προϊόντα και Υπηρεσίες
FatCow έρχεται με μια δωρεάν ιστοσελίδα εργαλείο ανάπτυξης. Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε διαδραστικές ιστοσελίδες με όλες τις εφαρμογές που διατίθενται με το σχέδιο υπηρεσίας τους. FatCow παρέχει επίσης μια περιοχή χωρίς κόστος εγγραφής όνομα για μια ζωή, καθώς και δωρεάν μάρκετινγκ και διαφήμισης πιστώσεις. Επιπλέον, θα υποστηρίξουν σύννεφο τους web hosting σχέδιο που έχει ένα μήνα πίσω εγγύηση σε μετρητά καθώς και ένα 99,9% μέχρι χρόνου διασφάλισης.

FatCow παρέχει επίσης χτίστηκε το webmaster εργαλεία, σετ σενάρια plug-in εγκατάσταση, και δωρεάν λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για τις επιχειρήσεις στο internet. Στην κορυφή του ότι, FatCow προσφέρει μια ποικιλία προστιθέμενης εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες όπως η διαχείριση της ιστοσελίδας, επαγγελματικό e-commerce διαβούλευση, domain name και web services.

Πίνακας Ελέγχου
Είναι ζωτικής σημασίας να κατέχουν ένα μεγάλο βαθμό ελέγχου επί των ρυθμίσεων web hosting σας. FatCow μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσει, προσφέροντας ένα απλό στη χρήση cpanel Vdeck. Αυτό το λογισμικό του υπολογιστή σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγχει την κάθε ουσιαστική πλευρά του web hosting λογαριασμό σας κατ ‘ευθείαν από τη δημιουργία e-mail λογαριασμών, ανοίγοντας τα μηνύματά σας κατά τη διάρκεια μιας web-based mail hosting διακομιστή για βάσεις δεδομένων κτίριο και πολλά άλλα. Το web hosting FatCow διεπαφή χρήστη είναι επιπλέον ενσωματωμένη με το λογισμικό εγκατάστασης εφαρμογή που σας επιτρέπει να ενσωματώσει τις εφαρμογές που κυμαίνονται από την υπηρεσία blogging WordPress για το Joomla CMS.

Αξιοπιστία
FatCow είναι διάσημη για την αποτελεσματική, αξιόπιστη και ασφαλή εξειδικευμένων υπηρεσιών. Παρέχουν πρότυπο τακτική του διακομιστή back-ups και υπερήφανοι για 24/7 παρακολούθηση των υπηρεσιών τους, back-up του συστήματος γεννήτριας.

FatCow έχει αναπτύξει ένα σύστημα για να βοηθήσει τις έντονα επικριτικές επιχειρήσεις των πελατών της. Αυτό το web υποδοχής κάνει χρήση του εξοπλισμού υψηλότερη ποιότητα του διακομιστή με NetApp ομάδες αποθηκευτικό χώρο για να αναπληρώσετε τις μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Γνωρίζοντας τις ανάγκες των ευάλωτων δεδομένα της επιτάχυνσης των επιχειρήσεων, FatCow παίρνει μια σημαντική προσέγγιση για να διασφαλίσεις προστασίας των δεδομένων και με high-end firewalls που αναπτύχθηκε από τη Cisco, πολυεπίπεδη παρακολούθηση του δικτύου και επανδρωμένα ελέγχους και την ασφάλεια. Twin δρομολογητές παρέχουν βελτιωμένη απολύσεων, ενώ ένα multi-gigabit σύνδεση παρέχει στους καταναλωτές το πλεονέκτημα των ισχυρών επιδόσεων ιστοσελίδες. FatCow εγγυάται τη διαθεσιμότητα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο με ένα uptime διαβεβαίωση του 99,9%.

Αξία Τιμή
Το σχέδιο FatCow web hosting υπηρεσίας είναι πολύ λογικές τιμές, με κόστος 3,67 δολάρια κάθε μήνα ($ 44 ανά έτος). Ωστόσο, οι πελάτες μπορούν να σώσει πραγματικά πολύ περισσότερα χρήματα από την αγορά για 2 χρόνια ή 3 χρόνια. Αυτό προσφέρει εξαιρετική όφελος των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντας μια τέτοια πλούσια γκάμα από χαρακτηριστικά σε ένα εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Υποστήριξη Πελατών
Μπορείτε να ωφελήσετε την υποστήριξη 24/7 με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ξεκινώντας από τα διόδια χωρίς τηλέφωνο, e-mail και live chat. FatCow προσφέρει ακόμη και ένα εισιτήριο υποστήριξης διαδικασία που σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε πολύ εύκολα αιτήματα. Το σύστημα στήριξης είναι διαμορφωμένο κατά τρόπο που να σας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσετε τον εαυτό σας σε μια βάση γνώσεων, Συχνές ερωτήσεις σελίδα, εκπαιδευτικά βίντεο και διάφορες συνδέσεις με εξωτερικές πηγές.